Drømmer du om en tur til Fransk Polynesien?

Fransk Polynesien er en øgruppe på 118 øer, der befinder sig midt ude i det sydlige Stillehav. Den er placeret imellem Sydamerika og New Zealand, og du kan næppe komme meget længere væk end det. Den største af øerne – Tahiti – er nok den mest kendte, da langt de fleste flyruter går til denne ø. De små øer ligger i kort afstand fra hinanden og er det tætteste du kommer på at opleve paradis på jord. Det azurblå vand med et rigt dyreliv og flotte koralrev er den drøm for enhver dykker. Den skønne natur og smukke palmestrande står uberørt hen som et vidnesbyrd på, hvor smuk naturen kan være uden menneskelig indtræden. En tur til Polynesien er en dyr affære. Du kan se en liste over de mest populære forbrugslån i 2020 og finde finansiering.

En ferie til enhver smag

  • Dykkerferie. Dette skønne ferieparadis er perfekt til dig, der har et dykkercertifikat eller drømmer om at få et. Rundt om øerne finder du et rigt dyreliv med smukke koralrev, som du kan udforske.
  • Badeferie. Hvis du er typen, der nyder en god badeferie og elsker at dase på stranden dagen lang, vil du nyde godt af en tur til Fransk Polynesien. Med smukke bungalows ned til vandet kan du leve som en konge og få et luksusophold i smukke omgivelser.
  • Ø-hop. Er du til aktiv ferie, kan du med fordel tage på ture imellem øerne og udforske det ukendte. Der udbydes en masse udflugter med båd og endda cruises imellem øerne, så grib mulighederne og lad dig forføre af smukke landskaber, der mest af alt ligner noget fra en film.

Det bedste tidspunkt at rejse på er mellem maj og oktober, der er den tørreste periode med gode temperaturer.

Rejs på egen hånd

Hos mange rejseudbydere kan du bestille rejser, hvor du får mulighed for at udforske øerne på egen hånd efter nogle dage. Du køber fx en rejse med flybillet og et par enkelte overnatninger i Tahiti, hvorefter du helt selv kan bestemme, hvad du vil bruge dine dage på. Du kan tage på udflugter til de enkelte øer, hvoraf nogle af dem er ubeboede og står helt øde og uberørte hen. Valget er dit, og du får frihed til at prioritere både din tid og dine penge på det, du har allermest lyst til at opleve.