Sådan henter du gratis lydbøger

Gratis lydbøger download kan være en reel velsignelse, hvis du ikke har tid til at læse højt på grund af arbejde, eller dine børn, eller bare for personlig nydelse. Men pas på, det kan også være en forbandelse, hvis du ikke ved, hvad du skal gøre. Mange mennesker bliver hooked på disse gratis lydbøger downloads, men nogle er at komme ind i dårlige vaner. Hvis du vil undgå faldgruber og virkelig maksimere din nydelse fra en lydbogsoverførsel, så er der nogle ting, du bør overveje. Jeg vil nævne nogle af de fordele og ulemper nedenfor.

Først og fremmest, lad mig forklare, hvordan du kan få en gratis lydbog. Der er mange steder på internettet, der tilbyder en gratis lydbog, nogle mere effektivt end andre. Et sådant sted er gennem en online lydbog bibliotek. Hvis du skriver i “gratis lydbøger download” i en søgemaskine, vil du få tusindvis af resultater, der linker til forskellige hjemmesider, hvor du kan finde lydbøger. Dette er en god måde at finde ud af, hvilke titler der er tilgængelige, og du kan endda finde skjulte perler blandt papirkurven.

Hvis du leder efter det perfekte sted at begynde at lede, er et andet forslag at tjekke et pc-program. Jeg har personligt brugt flere af disse pc-software applikationer, der er tilgængelige på internettet. De fungerer ved at konvertere de filer, du downloader, til letforståelige tekstfiler, som du derefter kan overføre til din pc ved hjælp af enhver form for overførsels- eller cd-rom-softwareprogram. Disse gratis lydbøger download programmer kan spare dig for en masse tid, fordi de vil konvertere filerne til tekst, før du henter dem på din computer.

En anden ting, der gør disse pc-applikationer store er, at de fleste af dem har mulighed for at læse i liggende eller stående retning. Mange mennesker kan lide at læse bøger i liggende retning, og hvis du tilfældigvis er en af disse mennesker, kan du nemt ændre retningen af din læsning på din pc ved at vælge “sæt portræt læseposition” fra din gratis lydbøger gratis download ansøgning. En anden dejlig funktion, som du måske ønsker at kigge efter, er evnen til at læse i landskabet eller portræt i landskabet, eller blot læse en bog, som du normalt ville.

Hvis du tilfældigvis kan lide tanken om at være i stand til at lytte til dine foretrukne lydbøger overalt, hvor du er, men ikke har en hurtig internetforbindelse, eller ikke ønsker at bruge penge på at købe bøger, så kan du prøve at downloade dem til din pc ved hjælp af din iPod eller anden afspiller. For at gøre dette skal du downloade den gratis Audible-app fra Apple Store. Denne applikation giver dig mulighed for at downloade og nyde lydbøger fra ethvert sted, du vælger. Når du har downloadet appen, skal du gå til afsnittet “Bøger” og kigge efter din yndlingstitel. Klik på det og gemme det på din computer.

Nu hvor du har dine gratis lydbøger downloade, kan du læne dig tilbage og lytte, mens du pendler til arbejde, eller som du forsøger at studere til en eksamen. De er utroligt nemme at bruge, og du vil hurtigt finde ud af, hvorfor lydbøger er blevet så populære i løbet af de sidste par år. Hvis du har en god internetforbindelse og et flashdrev med lidt plads, kan du begynde at downloade bøger til dine pc-vinduer.