Partnering: Giver det mening For dit projekt?

Partnering er ideel til når du kommer på tværs af projekter, du ikke kan færdiggøre dig selv. Du skal først beslutte, om projektet er et godt match for dig baseret på hvor meget af det du er i stand til at håndtere in-house.

Vil du fortælle dine kunder du Partnering?

Du kan fortælle din klient, “mens vi ikke har nogen på personalet der at opgave, vi har et andet selskab i det lokale område, at vi arbejder med på regelmæssig basis, jeg stærkt anbefale. Vi har arbejdet med dem sammen på to projekter i fortiden. Jeg vil være glad for at bringe dem og koordinere alt for at sikre at du har fuld dækning.”

Ser på det samlede billede af jobbet

Hvad er jobbet kommer til at ligne? Tænke på det som en stor to-do liste af alle de forskellige ting, som du vil gøre for din klient. Kan du håndtere dem in-house eller ville du nødt til at sende det til partnere eller underleverandører? Hvis de fleste af jobbet skal sendes, er det normalt en stor tip-off, at jobbet ikke kan være en egnet til dig.

Hvor meget af et stort projekt bør du være i stand til at gøre dig selv?

Der er ingen hårde og hurtige reglen. Skyde for mindst 50 procent selv. Du bør føler, at de fleste af projektet ikke vil kræve partnering. Du ønsker at opbygge en virkelig stærk sammenhæng med klienten ved at se dem regelmæssigt.

Hvad procentdel af denne Partnering forholdet er fakturerbare?

Der vil være masser af opgaver, der kræver, at du bruger en masse af ikke-fakturerbart tid lære ting, som kan anvendes kun med denne bestemt klient? Du kan muligvis ikke bruge det med flere klienter, så vil du blive tvunget til at spise denne gang, der ikke kan faktureres. Ikke-fakturerbar tid dræber din fortjeneste margener meget hurtigt; især hvis det er et lille job.

Hvor stort et Job er det?

Hvis det er et større arbejde, lad os sige du pitche et projekt, der har en $15.000 potentiale og du tror nogen i butikken kan håndtere 95 procent af det. De skal måske en halv dag eller en dag værd af uddannelse til at håndtere den balance, der kan være en god pasform.

Hvis du ikke allerede har de fleste af brikkerne i puslespillet, er som den store opvågnen. Du skal tænke på om du ønsker at tage det på eller om (desværre) du nødt til at videregive det. En god måde at være forberedt på disse partnering projekter er ved at arbejde på at opbygge disse partnering relationer nu.

Copyright MMI-MMVI, Computer konsulenter hemmeligheder. Alle verdensomspændende rettigheder forbeholdes. {Opmærksomheden Forlag: Live hyperlink i forfatter ressource box påkrævet for overholdelse af ophavsret}

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.