Etiketprintere tilbyde fuld farveløsninger

Etiketter har ikke til sort og hvid boringer. Etiketprintere kan faktisk producere fantastiske farve etiketter, der kan øge forbrugernes opmærksomhed og salg. Nogle industri professionelle fastholder, at en farve etiket er omkring halvtreds procent mere effektiv end en sorte og hvide indstilling med hensyn til at tiltrække en forbrugers eye. Alle, der bruger etiketter på et produkt til detailhandlen skal helt sikkert overveje ved hjælp af fuld farveløsninger tilbydes af labelprintere.

Fuldfarve etiketter kaldes ofte en “fire farve” produkter på grund af de metoder, der anvendes i deres skabelse. Etiketprintere bruger forskellige skærme og filtre til at parse et billede ind i fire forskellige farver (sort, gul, magenta og cyan). Efter adskillelse sættes hver farve element på en separat trykplade. Pressen bruger alle pladerne til at genskabe fuld farve originalen.

Etiketprintere kan producere blændende resultater i fuld farve, men der er en ulempe. Fuldfarve etiketter er mere arbejdskrævende og dyrt at producere. Flere plader, set-up omkostninger og andre udgifter gøre fuld farvemuligheder en dyrere alternativ til andre muligheder. Men når man nærmer sig deres etiket køb som en investering, i stedet for som en simpel udgift, de øgede omkostninger er ofte umagen værd. Derudover kan den høje grad af konkurrence mellem etiketprintere ofte producerer gode tilbud, der gør omkostningerne lettere for forbrugeren at tolerere.

Hvis du er på udkig efter en måde at skelne produktet og give det et forhøjet niveau af “hylde appel”, kan du overveje at diskutere fuldfarve etiketter med et par labelprintere. Etiketprintere kan tillader en at undslippe slid og ineffektivitet sorthvide tilbud med spændende fuld farveløsninger, der ser fantastisk og udføre effektivt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.